Andere bedrijven in België

Yorg

proces operator productie

Je bent geen nummer

 

“Hier bij Danone ben je geen nummer. Boven bij ons staat de radio aan en tijdens het werk kan er wel eens gelachen worden. Als je je werk goed doet natuurlijk. Bovendien zit ik in een goede ploeg met allemaal jonge mannen die mekaar uit de nood helpen als het moet.”

Danone Waters Benelux

De Groep DANONE is wereldwijd een belangrijke speler in de watermarkt, met als belangrijkste mineraalwater evian. De Danone Groep verkoopt jaarlijks 1,5 miljard flessen in 125 landen.

Danone Waters Benelux (DWB) stelt een 30-tal mensen tewerk in België en Nederland. Het is een dynamische onderneming binnen de Groep DANONE. DWB functioneert als een KMO en kan rekenen op de wereldwijde ondersteuning van de Groep DANONE. DWB commercialiseert op de watermarkt de merken evian, Vitalinea, Volvic en Badoit.

Nutricia

Nutricia is marktleider in België en Luxemburg in gespecialiseerde baby en klinische voeding.
www.nutricia.be

Afdeling Babyvoeding
De divisie Babyvoeding is gespecialiseerd in voeding voor een gezonde groei en een evenwichtige ontwikkeling van baby's en peuters (0-3 jaar oud). Ze heeft een uitgebreid aanbod aan veilige en gebruiksvriendelijke producten met een superieure voedingswaarde. Geen wonder dat moeders en baby’s al generaties lang voor onze merken kiezen!
www.nutriciababy.be

Afdeling Klinische voeding
Nutricia Advanced Medical Nutrition is marktleider in België voor klinische voeding. De divisie draagt bij tot een optimale voedingszorg voor zieke kinderen en volwassenen. Zo ontwikkelt ze specifieke drink- en sondevoeding voor zieke en ondervoede personen alsook voedingsproducten voor kinderen en volwassenen met stofwisselingsziekten.
www.nutriciamedical.be