Do you have something special inside?

Medewerkers staan centraal bij Danone...

De persoonlijke ontwikkeling van iedere medewerker en het delen van gemeenschappelijke waarden zijn essentieel om succes te boeken als groep. Daarvan zijn we bij Danone overtuigd. Onze waarden humanisme, openheid, nabijheid en enthousiasme hebben een universele betekenis en beschermen en verrijken de bijzondere cultuur die zo eigen is aan Danone. Daarom hechten we ook in het rekruteringsproces veel belang aan de persoonlijkheid van de kandidaat. ‘Committed, Open, Doer, en Empowered’ gedrag van elke Danoner staan centraal binnen deze cultuur. Elke medewerker heeft de kans om ideeën naar voor te brengen en uit te werken, om zich te ontwikkelen, om verantwoordelijkheid op te nemen en om sterke en duurzame relaties uit te bouwen.

Gelijke kansen voor iedereen

Hoe zou Danone eruit zien als iedereen gelijk was: dezelfde ideeën, dezelfde manier van communiceren, hetzelfde geslacht, dezelfde culturele achtergrond, hetzelfde uiterlijk,… ? Ons bedrijf zou minder innoverend en minder dynamisch zijn. Diversiteit bij Danone zorgt net voor positieve synergieën en is een meerwaarde voor medewerkers én bedrijf.

Leren en ontwikkelen

Bij Danone geloven we dat de ontwikkeling van elke Danoner hand in hand gaat met het succes van ons bedrijf. In een voortdurend evoluerende omgeving zorgt Danone voor een opleidings- en ontwikkelingstraject waarin elke medewerker zijn functionele en algemene vaardigheden kan ontwikkelen. Elke dag biedt tal van groeimogelijkheden aan onze medewerkers: ze maken gebruik van de bestaande netwerken, wisselen gedachten en ervaringen uit, nemen deel aan uitdagende projecten ... Danone verbindt zich ertoe zijn medewerkers te laten groeien, mede dankzij interessante loopbaanmogelijkheden, zowel transversaal als internationaal. In deze unieke Danone cultuur, is elke medewerker verantwoordelijk om zijn loopbaan vorm en richting te geven. Deze cultuur draagt ertoe bij dat Danone zich een echte Top employer mag noemen!  

Een gezonde werkomgeving

Gezondheid staat centraal in onze missie: naar onze consumenten én medewerkers. In lijn met onze missie gezondheid brengen via voeding naar zoveel mogelijk mensen, ontwikkelden we het programma feel good @ work. Hiermee willen we enerzijds onze medewerkers stimuleren om gezonde voedingsgewoontes aan te nemen en fysieke activiteiten te ondernemen. Anderzijds willen we het welzijn op het werk bevorderen. We doen er bij Danone alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich goed voelen in hun werkomgeving!

...en een veilige werkomgeving

Veiligheid op het werk is een prioriteit bij Danone. In elke site loopt ons veiligheidsprogramma ‘WISE’. Het helpt ons de juiste acties te nemen om ongevallen te voorkomen. De beste aanpak om veiligheid te bevorderen? Iedereen zijn steentje laten bijdragen! Het komt erop aan om permanent de goede houding aan te nemen en zo een veilige werkomgeving te verzekeren voor alle medewerkers.