Het menselijke aspect

" Er zou een goed zichtbaar paneel moeten komen aan de ingang van de boerderij waarop bvb staat: "Deze melkveehouder levert melk aan Danone". Want daarop zijn we fier. "

Getuigenis van een partner-melkveehouder uit Rhône-Alpes.

De bestaande betrokkenheid versterken tussen Danone en de melkveehouder die ons zijn melk levert, u he

lpen om een klare kijk te krijgen op hun beroep en de passie die ze elke dag aan boord leggen voor uw producten, dat willen we bereiken met deze aanpak. Tijdens dat traject kijken we uit naar originele en innovatieve wegen in duurzaamheid waaruit iedereen voordeel haalt.

Kleine extraatjes die de dagelijkse werking verbeteren

Met hun bezoeken, ondersteunen onze twee vertegenwoordigers van de afdeling ´melkinkoop´ de melkveehouders. Door elke dag naar hen te luisteren, bouwen ze een goede relatie op met de melkveehouders.

" Ja, communiceren om waarde te geven aan de producten én de producenten, ik denk dat dat heel belangrijk is."

Getuigenis van een partner-melkveehouder uit Basse-Normandie

Wij vragen onze melkveehouders naar hun tevredenheid over onze samenwerking. Dat gebeurt met een jaarlijkse enquête die ons meteen toont hoe we nóg beter kunnen samenwerken.

De afstand met de consument verkleinen

Onze melkveehouders willen de passie voor hun werk graag uitdragen en erover praten met het grote publiek. Daarom stellen we hen middelen ter beschikking waarmee ze hun beroep aan het grote publiek kunnen laten zien. En daarom stimuleren we ontmoetingen met onze consumenten zodat ze zelf over hun beroep kunnen vertellen. Onze melkveehouders zijn gepassioneerde ondernemers. Klik hier en maak kennis.

Leer onze melkveehouders hier kennen