Wetenschap en Gezondheid

Patrick

warehouse coördinator

Denken in oplossingen

 

“Bij Danone krijgt iedereen de kans om oplossingen te formuleren. Neem nu de Cap-Nord werkgroepen. Daarin bespreken we problemen die we tegenkomen en gooien we ideeën op tafel. Vraagt een oplossing een zekere investering? Dan leggen we dit voor aan de directie. Toch mooi, niet? Dat de problemen die de basis tegenkomt ook door de basis zelf opgelost worden ...”

 

De wetenschap achter onze producten

Danone Research

Sinds 1919 heeft Danone als missie: via voeding gezondheid brengen naar zoveel mogelijk mensen.

Bij Danone Research, het Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum van de Groep, werken wereldwijd meer dan 1.000 medewerkers onder wie voedingsdeskundigen, biochemici, immunologen, microbiologen, artsen en ingenieurs. Aan het Centre Daniel Carasso in Palaiseau (Frankrijk) zijn vijfhonderd onderzoekers verbonden, aan het Centre for Specialised Nutrition in Wageningen (Nederland) tweehonderd.

Danone Research heeft wereldwijd ongeveer 200 wetenschappelijke samenwerkingsakkoorden, meer dan 346 gedeponeerde patenten en voert jaarlijks verschillende klinische studies uit. Ontdek hoe achter de schermen bij Danone Research wordt gewerkt.

Wetenschappelijke publicaties

Danone deelt zijn onderzoekswerken met een breed publiek. Daarom vind je op de portaalsite www.studies.danone.com de wetenschappelijke publicaties van Danone Research terug.

Naast de studies die door de onderzoekers van Danone Research gevoerd zijn, lees je er ook de resultaten van onderzoeken die in samenwerking met wetenschappelijke experts uit heel de wereld plaatsvinden.