Onze verregaande maatregelen om de veerkracht van onze teams en waardeketen te versterken:

  • Onze 100.000 werknemers wereldwijd zullen de komende 3 maanden (april tot juni) geen inkomensverlies lijden ingevolge deze crisis: arbeidsovereenkomsten blijven in hun huidige vorm bestaan en in geval van ziekte, quarantaine of kinderopvang zorgen we voor een 100% dekking van het inkomen;
  • Werknemers die instaan voor productie en distributie van onze voedingsproducten kunnen rekenen op een extra premie of extra vakantie om deze moeilijke periode door te komen;
  • 300 miljoen euro gefinancierd uit eigen middelen van Danone om waar nodig de bedrijfscontinuïteit van 15.000 kleinere bedrijven (lokale melkveehouders, kleine toeleveranciers en distributeurs), Danone Manifesto Ventures ondernemers én gemeenschappen uit het Danone Ecosystem te steunen door het versoepelen van de betalingstermijnen.


Nooit eerder was onze visie ‘One Planet. One Health’ zo relevant en zo aanwezig als nu. Het roept ons op om al het mogelijke te doen om onze operationele capaciteit te behouden en zo aan de voedingsbehoeften van zoveel mogelijk mensen te voldoen.

We willen iedereen, in het bijzonder ook onze collega’s en partners, bedanken. We gaan hier samen voor en door, zodat ook in deze periode de klant op ons kan rekenen.

Take care.
#StrongTogether #Bedankt #Foodheroes