Wat heb je nodig?

2 personen

  • 2 kleine pastinaken
  • 5 gekleurde wortelen
  • 2 paarse zoete aardappelen
  • 5 radijsjes
  • 2 tenen look
  • 70 ml olijfolie
  • 40 ml sojasaus
  • 50 ml Light & Free Kefir
  • 1/2 theelepel lookpoeder
  • 1/2 theelepel ajuinpoeder
  • 1 eetlepel citroensap
  • peper en zout
  • verse koriander
  • noten en zaden (ter garnering)

Bereiding : 

Verwarm de oven voor op 180°C.

Schil de groenten en de look.

Snijd de groenten in stukken van ongeveer dezelfde grootte. Doe de groenten en look in een grote ovenschotel.

Meng de olijfolie met sojasaus in een kommetje. Kruid met peper en zout. Giet de olijfolie over de groenten en meng alles door elkaar.

Bak in de oven gedurende 30 à 45 minuten.

Meng Light & Free Kefir met citroensap, lookpoeder, ajuinpoeder en kruid met peper en zout.

Dresseer de groenten met de kefir dressing en werk af met verse koriander en noten en zaden.