In 1919 startte Isaac Carasso zijn eerste yoghurtfabriek in Barcelona. Zijn missie? ‘Gezondheid brengen via voeding’. Meer dan honderd jaar later is ons engagement nog geen haar veranderd: een betere gezondheid, een betere levenskwaliteit en een betere wereld voor alle mensen met en voor wie we werken. 

One Planet. One Health

One Planet. One Health‘Elke keer we eten en drinken, stemmen we voor de wereld waarin we willen leven’. Daar zijn we bij Danone rotsvast van overtuigd. Kijk maar naar onze slogan: ‘One Planet. One Health’ De gezondheid van mens en planeet zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We roepen daarom alle consumenten en partners op om samen met ons deel te nemen aan de voedselrevolutie! Een beweging die wil inspireren tot gezondere, duurzamere eet- en drinkgewoonten. En gezonde voeding, die begint met een gezonde planeet!


Productiesite in Rotselaar

Productiesite in Rotselaar

Onze fabriek in Rotselaar is uitgegroeid tot een internationale site en het grootste distributieplatform van Europa. Met meer dan 470 medewerkers en een sterk netwerk aan lokale partners waaronder bijna 90 melkveehouders uit de omgeving, werken we dagelijks aan de productie van Actimel (zuivelversie) en Actimel Plantaardig, Activia Fruit, Light & Free Fruit, Danone Fruit, Danonino Drink en Vitalinea. Benieuwd naar meer?