Onze highlights

KOPLOPER IN NIEUW SCIENSANO RAPPORT

Het Belgisch instituut voor gezondheid, Sciensano, maakte in 2021 zijn BIA-ranking (Business Impact Assessment) bekend. Deze studie beoordeelde de engagementen en praktijken van de 31 grootste Belgische bedrijven uit de voedingsindustrie in verband met de preventie van obesitas en de voeding van de Belgische bevolking. Sciensano werd beoordeeld op transparantie, hun inspanningen om obesitas te voorkomen, voedingspraktijken, etikettering, productformulering en toegankelijkheid van gezonde voeding. Danone België staat bovenaan dit klassement.

KOPLOPER IN NIEUW SCIENSANO RAPPORT

DANONE ROTSELAAR 'FABRIEK VAN DE TOEKOMST'

Onze productiesite in Rotselaar is bekroond tot 'Factory of the Future'. En daar zijn we enorm trots op. Een welverdiende erkenning voor al onze food heroes die er alles aan doen om dé 'groene topproductiesite van morgen' te worden. Met ons actiekader ‘One Planet. One Health’ geven we ook aan waar we als organisatie voor staan. En dit komt ook tot uiting in de verschillende initiatieven. Benieuwd naar hoe onze ‘Fabriek van de Toekomst’ in Rotselaar er binnenin uitziet? 

DANONE ROTSELAAR 'FABRIEK VAN DE TOEKOMST'

Eco-score

Producten kiezen die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor de planeet? Niet altijd even simpel. Daarom testen we samen met Colruyt het Eco-score label. Hoe groener de score, hoe lager de ecologische voetafdruk.

Dit label vertelt je in een oogopslag hoe groot de impact van een product is op onze planeet. Zo maak jij in een handomdraai bewuste keuzes. En dat juichen wij bij Danone natuurlijk alleen maar toe! 

Eco-score

Fabriek van de Toekomst

Onze productiesite in Rotselaar is bekroond tot 'Factory of the Future'.

Onze merken

Werken bij Danone

Benieuwd naar hoe het is om te werken bij Danone? Neem alvast een kijkje op de sociale media door volgende hashtag in te geven #LIFEATDANONE

Vragen?

Heb je een vraag over Danone? Of over één van onze producten of campagnes? Wij staan je graag te woord!